IMG_8440.jpg

Tässä viime viikolla ompelemani express mail-mekko valailla. Kankaana on Noshin valastrikoo, jonka sisareni osti viime kesänä Hämeenlinnan outletista.

IMG_8450.jpg

Halusin piristää mekko pienellä twistillä, joten hihat ja etukappaleen yläosa ovat Marimekon punavalkoista raitatrikoota, jota jäi edellisestä neidin mekosta. Musta on ihanaa, kun neiti on niin onnellinen näistä äipän tekemistä mekoista ja me ollaan melkein koko rupuinen kesä käytetty vain näitä mekkoja. Neiti aina itse valitsee laatikostaan haluamansa mekon ja sillä mennään pari päivää ja yötä, kun neiti ei malta niitä riisua.. :)

IMG_8455.jpg

Mekosta tuli liki täydellinen. Harmittaa, kun valkoinen ompelulanka oli loppu ja aloin kikkailemaan vaaleansinisellä langalla. Ompelujälki ei ollut keskellä yötä sieltä siisteimmästä päästä ja siistimpää olisi tullut, jos olisin vaan ommellut normaalisti vaaleansinisellä langalla (tai malttanut odottaa niin kauan, että minulla olisi ollut valkoista ompelulankaa). Mutta äiti on tyytyväinen ja tytär on tyytyväinen, eiköhän se riitä!

IMG_8471_2.jpg