Törmäsin muutama päivä sitten ihanaan blogiin nimeltä Life with Mari. Blogi on täynnä ihania virkkauksia ja neulomuksia ja se värien harmonia ja ja ja.. olen viettänyt monta iltaa selaillen ja ihaillen blogia! Päätin kokeilla tehdä ihanan virkatun pöllön lankalaatikosta löytämistäni jämälangoista ja yhtäkkiä sain päähäni antaa pöllön puistokaverimme pikkusiskolle, jolle tein ristiäiskakut viikonloppuna.

IMG_9430.jpg

Homma meni vähän tiukille ja taisin saada pöllön täyttämistä vaille valmiiksi sunnuntain puolella. Aamulla sitten täytettiin pöllö muksujen kanssa yhteistuumin ja ai että tuon yksivuotiaan riemua, kun hänkin pääsi laittamaan vanua tuonne sisälle. Äkkiä muutama kuva (ja meidän melkein 3-v päätti, että hänhän ei annan pöllöä kuvattavaksi ja homma olikin aika häseltämistä). Pöllö pakettiin ja melkein samalla hetkellä ovikello soi ja lahjansaaja tulikin hakemaan ristiäiskakkuja. 

IMG_9433.jpg

Pöllö on ihanan yksinkertainen tehdä ja näitä tulee varmasti tehtyä vielä muutama eri väreissä. Luulen, että ainakin noille omille lapsille täytyy tehdä omat pöllöt! Omalla käsialalla ja tällä langalla, pöllön vartalo jäi ehkä hieman lyhyeksi. Seuraavassa pöllössä lisään ehkä muutaman kerroksen ennen korvia. Lankana tässä on joku Lankamaailman alennushyllystä ostettu puuvillalanka ja nro 3 virkkuukoukku.