IMG_0501.jpg

Ihastuin kesällä tähän ihanaan Leena Renkon suunnittelemaan Siskot kankaaseen ja tuo harmaa vaan oli niin upean värinen, että kangasta oli pakko saada. Ompelin loppukesästä Noshin tunikakaavalla neidille kerhomekon tästä kankaasta, mutta projektista jäi kangasta ja jotain siitä piti tehdä. Silloin törmäsin ihanaan Ottobren Flycatcher-tunikaan ja siitä se ajatus lähti.

IMG_0502.jpg

Alunperin suunnittelin tuohon kaveriksi kapearaitaista trikoota, mutta Kankaamosta löytyi tämä täydellisen harmaa pallotrikoo. Lopputulos oli täydellinen. Tästä tuli kertaheitolla ainakin äidin suosikki ja taitaapa tyttö itsekin mekosta tykätä. Ehdotonta plussaa tässäkin mallissa on söpöt taskut ja tämä malli vaan sopii tuolle meidän hoikkeliinille. Nyt taitaa tosin olla isomman kaavan piirtäminen edessä ja neidille pitäisi ommella pari uutta tunikaa kevääksi.

IMG_0497.jpg

Tämän jälkeenhän samalla kaavalla valmistui serkkutytölle oma tunika ja on sekin tainnut päästä käyttöön. Mitäs muuten tykkäätte neidin poseerauksista? Aikas vauhdikasta tämä kuvaaminen.. :) Nyt kaikille ihanaa uutta vuotta!! Me mennään alkuillasta katsomaan lasten ilotulitusta Seikkailupuistoon ja loppuilta vietetään ystävien seurassa.