20160210_230446.jpg

Meidän uusi arki on paikoitellen uuvuttavaa. Tunnin työmatkan ansiosta ilta kotona on todella lyhyt ja lapset kaipaavat taukoamatta äidin huomiota ja vähän ennen kuutta tapahtuvat herätykset takaavat sen, että useimpina iltoina nukahdan neidin viereen nukutuspuuhien yhteydessä. Ei siis tarvitse kauheasti haaveilla ompelemisesta. Viikonloput menevätkin niin nopeasti, että silloinkin on hankala nipistää muutamaa tuntia omille jutuille. Nyt kuitenkin olen saanut taas jotain ommeltua. 

20160210_230658.jpg

Paratiisimaijasta valmistui neidille toinen mekko uusimma Ottobren Blå blomma-kaavan kanssa. Mitä minun pikkutytölle on tapahtunut, kun käyttöikää pidentääkseni ompelen hänelle jo 116 cm vaatteita ja nämä eivät ole edes mitenkään erityisen reiluja.. Voi apua!

20160210_230710.jpg

Piristykseksi kanttasin pääntien ja taskunsuut keltaisella resorilla, jonka ostin Kankaamosta. Pienet taskut ovat taas ehdoton juttu tuon meidän neidin vaatteissa. Tykkäsin mallista ja tämä oli nopea surautella. Vähän väljähän tuo tuolta hartioista on, mutta ei haittaa käyttöä millään tavalla. Nappasin muutaman kuvan eilen illalla, kun mekko valmistui ja hyvä niin, koska mekko pääsi jo tänään heti käyttöön ja illalla taitaakin taas pyykkikori kutsua. :)