IMG_4141.jpg

Meidän pienimies viettää synttäreitään aina näin juhannuksen tienoilla ja pitkään pohdittiin pidetäänkö synttärit juhannuksena vai ei, mutta lopulta kuitenkin juhannussunnuntaina ja voi mikä keli saatiinkaan taas juhlapäiväksi. Tänä vuonna synttäreitä vietettiin kuumailmapalloteemalla ja kutsuissa leijaili kuumailmapalloja. 

IMG_4142.jpg

Kuumailmapalloteema näkyi myös koristeissa, mutta ne esittelen ihan omassa postauksessa. Lauantaina käytiin isosiskon kanssa keräämässä iso kimppu luonnonkukkia portaille ja mummun pihalta sain muutaman pionin maljakkoon. Yksinkertaista, mutta niin kaunista. Tämä alkukesä on ihanaa aikaa järjestää juhlia, kun koristeissa ja tarjottavissa pystyy hyödyntämään tuoreita marjoja, vihanneksia ja ojan pientareet ovat täynnä kukkasia. Ensi kesänä toivottavasti meidän piha ja terassi ovat siinä mallissa, että juhlia voidaan pihan puolella.

IMG_4781.jpg

Tarjottavana meillä oli tomaatti-mozzarellapiirakkaa, jota tuunasin vielä paahdetulla parmankinkulla. Piirakka oli toisaltaan todella hyvää, mutta kämmäsin tuon pohjan kanssa ja pohja oli todella pahaa. Ohje piirakkaan löytyy täältä.

IMG_4779.jpg

Lisäksi leivoin isosiskon toiveesta suklaakuorrutteisia cupcakeja ja tein pieniä pavlovia, joissa oli limecurdia, mascarponekermavaahtoa ja mansikoita sekä mustikoita. Namia! Lapsille tein vartaita, joihin laitoin sydämen mallisia vesimeloneja, pensasmustikoita, mansikoita ja vaahtokarkkeja. Ne taisivat olla lasten suurin hitti!

IMG_4776.jpg

IMG_4803.jpg

Kakkukin oli sen verran onnistunut tällä kertaa, että sekin taitaa ansaita ihan oman postauksensa. Meillä oli ihana juhlapäivä ja poju oli onnessaan kaikista leikkikavereista ja vieraista! Kiitos kaikille ihanille vieraille.

IMG_4782.jpg