Meidän heinäkuu meni vähän eri merkeissä, mitä alkuun oli suunniteltu. Meillä on tuossa pihalla autotallin rakentelu meneillään, lisäksi projektilistalla oli terassin kaiteiden maalausta, sokkelin maalausta ja lisäksi tänä kesänä tarvitsee portaikko saada loppuun, jotta talveksi saataisiin tuo vaarallinen "liukumäki" pois. Mies sairastui heinäkuun alussa ihan pikku flunssaan, joka lopulta osoittautuikin keuhkokuumeeksi ja se todella veti perusterveen nuorenmiehen petipotilaaksi moneksi viikoksi. Ja valehtelematta koko heinäkuu meni sairastaessa. Ei tarvinnut iltaisin kauheasti haaveilla ompelemisesta tai muuten omasta ajasta, koska pää painui aika nopeasti tyynyn lasten nukahdettua. Huh huijaa!

IMG_5727.jpg

Nopeat ja helpot ruoat ovat olleet siis heinäkuun ajan meidän ruokalistalla, mutta nyt repäistiin ja viime lauantaina grillistä valmistui hamppareita. Ja ah, ne olivatkin hyviä! Kaupasta ei löydetty hampurilaissämpylöitä, mutta tässä tapauksessa voin sanoa, että onneksi, koska näistä itsetehdyistä sämpylöistä tuli mielettömän hyviä. Ohje näihin löytyy LIemestä-blogista

Hampurilaisen väliin laitettiin jauhelihapihvin lisäksi cheddarjuustoa, pekonia, salaattia, tomaattia ja marinoitua punasipulia. Tänä kesänä täytyy ehkä vielä toisenkin kerran tehdä itsetehtyjä hampareita. 

IMG_5745.jpg

Ylijääneistä sämpylöistä valmistui seuraavana iltana herkullinen iltapala. Täydelliseen comboon tarvittiin ihania sämpylöitä, pestoa, tomaattia, mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua ja tuoretta basilikaa.

IMG_5747.jpg