Lievää turhautumista on havaittavissa ilmassa. Mikään ei oikein ota valmistuakseen. Olen tapellut pari iltaa yhden tyhmän kassin kanssa. En vaan pysty tajuamaan, miten jokin voi olla niin vaikeeta. Tänään tein läpimurron ja lisäykset meni niinkuin pitikin. Mutta kun ei jaksa virkata. No ehkä se tästä. Pitäisi varmaan ottaa ihan perusseiskaveikkaa puikoille ja tehdä vaikka sukat. Jospa luovuus lähtisi siitä virtaamaa.

Kävin ostamassa itselleni juhlamekkoa loppukesän juhliin. Paniikinomainen shoppailu tuotti kerrankin onnellisen tuloksen ja löysin ihanan mekon, josta ei kyllä valitettavasti vielä ole kuvaa. Nyt tarvittaisiin vielä sen kanssa huivi. Muutama vaihtoehto olisi, tämä on mun ehdoton suosikki. En tiedä vaan mahtaisko aika ja kärsivällisyys riittää. Lisäksi en tiedä minkä värisen huivin tekisin. Mekko on itsessään musta ja siinä on valkoisia kirjailuja, joten valkoinen taitaa olla se paras vaihtoehto.

Ai niin..terveisiä täältä

747278.jpg

Maanantaina oltiin Puuhamaassa ja oli todella mukava reissu! Pienillä seuralaisilla oli hauskaa ja vanhemmatkin telmivät kuin pienet lapset. Ihmeen vähän paikka oli muuttunut omasta lapsuudesta ja täytyy kehua paikkaa, siisteyteen on kiinnitetty huomiota eikä roskia näkynyt missään!

Nyt iltapalalle, toivottavasti ensi kerralla olisi jotain esiteltävää..