Viime päivinä täällä on valmistunut kaikkea pientä joulujuttua. Teimme äipän kanssa viimeisimmässä Novitassa olleita hahtuvaenkeleitä. Enkeleistä tuli aika kivoja, tosin hiukset teimme enkeleille tuollaisesta nuken tukasta (mahtaako olla oikea nimitys) kultanarun sijasta. Tuli minusta ainakin kauniimpia ja enkelit saivat vielä kultaisesta piippurassista itselleen kultaisen sädekehän.

2154173.jpg

Enkeli laitettiin kuva ottamisen ajaksi huonekuusen (miksi sanotaan "viherkasvi kuusta"?) Vielä ei ole oikeaa kuusta sentään tuotu sisälle.
Novitassa sanottiin, että yhdestä hahtuvakiekosta pitäisi tulla noin kahdeksan enkeliä ja epäilin tätä kovasti, mutta tasan kahdeksan enkeliä tuli, eikä hahtuvaa tainnut paria senttiä enempää jäädä.

2154175.jpg

Lisäksi olen avokin isoäideille ommellut Lissun blogissa olleella ohjeella jouluisi possuja. Kaksi on melkein valmiina ja huomenna pitäisi muutama vielä tehdä. Siinä onkin melkein kaikki joululahjat joita tänä jouluna teen itse. Yksi on vielä työn alla mutta jääköön se vielä salaisuudeksi, jos vaikka sen saaja tänne eksyisi.

2154183.jpg