Tänään on ollut touhun täyteinen päivä. Tänään on katsottu hiihtoa telkkarista ja kudottu, jännitetty Suomen naisten puolesta luistelussa ja kudottu,  avattu hiihtokausi parin vuoden tauon jälkeen, mutta ladulla ei kudottu. Nautittu kunnon löylyistä, millaistakohan olisi kutoa saunassa ja istuttu sohvalla ja kudottu.

Penkkiurheilusession aikana valmistui kummisedän 50-vuotislahjaksi menevät villasukat. Malli on Novitan 2007 talvinumerosta. Lankana on kasvivärjätty Novita 7 veljestä. Keltainen lanka on muistaakseni koivusta ja toinen vihreä leskenlehteä ja toinen horsmaa.

Tiesin jo sukkia aloittaessani ettei vihreä  lanka tule riittämään loppuun asti ja jollain piti sukkia jatkaa. Iltasella tuo toinen näytti melko samalta ja karmea totuus paljastui vasta kunnolla tänään aamupäivällä. Sisulla loppuun asti ja muut koitti vakuutella ettei eroa ees huomaa..jep jep..kamera vaan ei ole niin armollinen. Ompahan ainakin omaperäiset sukat! Kaikkinensa lankaa kului 146 g. Oli muuten tämän vuoden tähän mennessä suurin lankasyöppö.

Mutta nyt nukkumaan ja keräämään voimia. Talviurheilupainotteinen viikonloppu jatkuu huomenna pulkkamäen ja ehkä luistelun merkeissä..eikä sovi unohtaa kutomista! =)