Vauvauutisia kuului lopulta viime viikon lauantaina. Pieni tyttö syntyi viikon etuajassa ja aikaisemmin esittelemäni vaaleanpunainen nuttu lähti ilahduttamaan serkkuani. Ja vaatteet olivat olleet erittäin mieluisia!

Viime viikko kului lomaillessa vanhempien tykönä. Matkalla onnistuin hävittämään iki-ihanat alpakkavanttuut (jotka onneksi löytyivät lopulta autosta..) ja pakko oli uudet lapaset kutoa. Ihan peruslapaset kiilapeukalolla. Lankana itse tuomenmarjoilla värjäämäni Nallelanka. Samalla tein samaisesta langasta itselleni uuden pipon, kun olen mystisesti onnistunut yhden ohuen pipon jonnekin kadottamaan. Samoojapipon ohje löytyi Ullasta. Mukava ohje, mutta lanka ei ollut ehkä paras mahdollinen tähän malliin.

Viikonloppu sujui taas turvallisesti kotona ja innostuin perjantai-illaksi leipomaan kakkua. Hellapoliisin blogista löytyi ihanan kuuloinen valkosuklaa-daimkakun ohje, jota oli pakko kokeilla.

Kakku oli todella helppo tehdä. Tein pohjan ohjeen mukaisesti, mutta päällinen näytti kahdelle turhan isolta, joten puolitin sen ja siitä tuli oikein sopiva määrä. Ja oli hyvää!! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. NAM!!