Siskon villasukkien perään puikoille hyppäsi samantien seuraavat sukat, joissa tällä kertaa sai olla pitsiä ja hörhellystä. Valmistuminen venyi, kun lanka taas kerran loppui kesken ja sain purkaa näitä muutamaan otteeseen, että sain sopivan kokoiset. Ohje on AnniKaisen blogista, Siiri-sukat. Lanka on Novita Nalle, joka on käynyt verihelttaseitikki padan jälkiliemissä, eli itsevärjättyä.

Sitten sain poikaystävän serkulta tilaustyön, joka pitää sisällään useamman parin kämmekkäitä ja säärystimiä, lämmittämään hänen kolottavia niveliä. 

Ensimmäiset kämmekkäät on ihan perusmustat Dropsin Karismasta, joka on 100% villaa. Mukava lanka kutoa ja siistiä jälkeä sai aikaiseksi. Silmukat ja pituudet kokeilin omalla kädellä suurin piirtein sopivaksi.

Liilat kämmekkäät on Novitan Sointu-langasta ja on tehty Ullan Ursus-kämmekkäiden ohjeella. Nämä ovat itselle hieman liian tiukat, mutta serkulla on pieni ja siro käsi, joten toivottavasti ovat hänelle sopivat. Puikoilla on näihin jo sopivat säärystimet, samalla palmikkokuviolla.