Viikonloppuna kokeilin tehdä Valion Kerma lehdessä ollut valkosuklaa-lime kakkua, joka oli kyllä hyvää. Samalla päätin opetella tekemään suklaasta koristeta kakun päälle. Kinuskikissa blogista löytyy selkeät ohjeet erilaisiin koristeisiin. Minun kakkuun piti syntyä risuaita suklaasta ja keveitä perhosia päälle.

Risuaidassa yritys oli hyvä, mutta toteutus ei niin hyvä. Kakku oli vähän turhan matala, mutta pakko oli kokeilla. Perhoset sen sijaan onnistuivat todella hyvin. Kuvat ovat huonoja, mutta parempia ei nyt tähän hätään ole. Yksi perhonen jäi vielä pakkaseen odottamaan käyttöä ja näitä on tehtävä myöhemmin lisää. Pelkäsin ensin, että hopeapallot ovat liian raskaita siipiin ja eivät pysy paikallaan, mutta ne tuovat kaunista kimallusta yksivärisiin perhosiin.