Hallintotieteen kurssissa projektit, tiimit ja verkostot muistutettiin, että projekti tulee aina päättää ja vetää yhteen, eikä sitä saa unohtaa. Joten tässä minun projektini yhteenveto. Vilauttelin jo aikaisemmin valmistuneita kämmekkäitä ja säärystimiä, jotka kumppanin serkku minulta tilasi omia ja sukulaistensa kolottavia niveliä lämmittämään. Sain täysin vapaat kädet toteutuksen suhteen. Ainoa toive oli yhdet mustat kämmekkäät ja säärystimet. Aikaa kului liki kaksi kuukautta, kun tikuttelin näitä kaiken muun ohessa. Mutta lopulta valmista tuli.

Mustat kämmekkäät ovat jo blogissa aikaisemmin nähneet päivän valon, mutta kertaus on opintojen äiti. Lankana niissä Dropsin Karisma ja ne on oman käden mukaan tikuteltu sinnepäin. Säärystimet 2o2n ja Novita Isoveljeä.

Seuraavat kaksi settiä on tehty Novitan Sointu-langasta, jota on ollut saatavilla ainakin Prismoista edullisesti. Väinö-säärystimien ohje löytyy Ullasta. Kämmekkäät taas sovellettu omasta päästä. Toisen lilan setin kämmekkäät on nähty täällä jo aikaisemmin. Ursuksien ohje löytyy myös Ullasta. Säärystimissä toistuu kämmekkäistä tuttu palmikkokuvio.

Tilaaja oli ainakin joulun alla hulluna turkoosiin ja sopivasti Prismassa sattui silmiin kaunis turkoosi Novitan 7-veljestä lanka. Pitihän se koriin laittaa. Turkoosista langasta syntyi Polysemiakämmekkäät, joiden ohje jälleen kerran löytyy Ullasta. Säärystimien pitää sopia kämmekkäisiin, joten sovelsin mallikuvion säärystimiin.

Halusin myös yhdet ohuemmat kämmekkäät ja säärystimet ja samalla pääsin testaamaan uutta Novitan Nallen kukkaketolankaa. Tähän settiin valikoitui vihreä kielo. Kämmekkäät jälleen soveltaen oman käden avulla ja säärystimissä alussa ja lopussa 10 krs 2o2n resoria ja välissä ainaoikeaa.

Jossain vaiheessa vaan iskee se blääh ja kyllästyminen. Vaikka näitä oli suhteellisen nopeaa tikutella, niin nyt saa säärystimien ja kämmekkäiden kutominen vähäksi aikaa jäädä. Tavara vaihtaa viikonloppuna omistajaa ja toivottavasti ovat sopivia ja helpottavat kolotusta. Nyt on käsityöpussi tyhjä ja muutaman päivän olen koittanut kuulostella itseäni, mitä seuraavaksi? Ideoita ei ole vielä tullut.. 

PROJEKTI ON PÄÄTTYNYT!