Tuo loru on pyörinyt mielessäni siitä asti, kun aloin tekemään tätä villatakkia. Aikaisemmin esittelin jo siniset villapöpät, jotka saivat takin kaverikseen. Lankana samainen Novitan Wool. Ohjehan löytyy Novitasta, kevään 2009 lehdestä. Takki on myös kokoa 110 cm. 

Helmaan kudoin norsujonon piristämään muuten yksiväristä takkia. Samat norsut ovat marssineet jo muutama vuosi sitten tekemässäni slipoverissa. Norsut on löydetty alunperin täältä, mutta en enää niitä kyseisitä sivuilta löytänyt. Onneksi olin ne silloin aikanani tulostanut ja tallettanut kansioon.

Nappilistaa tehdessäni minulle tuli jokin ihme mielenhäiriö, enkä tajunnut kuinka monta napinläpeä oikeastaan teinkään. Nyt niitä on yhdeksän, mutta muutaman voi vaikka jättää napittamatta ja silti takki pysyy tiiviisti päällä. Napit löytyi omista jemmoista. Alunperin tarkoituksena oli tehdä nappilistat ja kaulus samalla sinisellä langalla, mutta sitä ei jäänyt riittävästi hihojen jälkeen, enkä viitsinyt enää yhtä kerää ostaa, kun valkoista oli jo olemassa. Mutta ehkä ihan hyvä näin. Valkoinen piristää kuitenkin takkia ihan kivasti.