Täällä on viime viikkojen aikana koko ajan tapahtunut jotain ja enemmän tai vähemmän valmiita projekteja olisi kuvaamista odottamassa. Muuttohässäkkä alkaa olla pikku hiljaa ohitse. Viimeiset tavarat vielä hakevat paikkaansa, mutta kai ne kohta löytää paikkansa. Muutamia kuvia olisi tarkoitus jossain vaiheessa täälläkin julkaista, mutta en ole kotona koskaan valoisaan aikaan ja iltaisella on niin tylsä ottaa kuvia.

Tänään oli ensimmäinen päivystysvapaa ja sain nauttia kerrankin arkivapaasta. Aamulla ensin uimaan, sen jälkeen gradun viimeistelyä ja viiden jälkeen oli hyvä tehdä Evan kanssa taas lähempää tuttavuutta. Meillä pyörii olohuoneessa kolme kaukosäädintä, joita valitettavasti kaikkia tarvitaan, että töllöstä saa kuvaa ja ääntä ulos. Sekä läppäri täytyy tietenkin saada vielä kunnon kuvaruutuun kiinni ja sekin vaatii oman kaukosäätimen..No kaukosäätimet on ollut kadoksissa, mikä missäkin, mutta nyt ne pysyvät järjestyksessä ja tallessa.

Kangas on Eurokankaasta ja sitä samaista, millä meidän vuodesohvan päällystin. Vuodesohva on siirtynyt vierashuoneeseen ja saimme kunnollisen sohvan olohuoneeseen. Kehitelmä tehty omasta päästä mallailemalla, mutta ei varmasti ainutlaatuinen. Härpäke on niin pitkä, että toisen pään saa lukittua istuintyynyn alle. Kaukosäätimien lokeroiden piti olla niin reiluja, että säätimet solahtavat sinne helposti. Tykkään!

Tässä kuvassa vilahtaa meidän uudet verhotkin ja sohvatyynyt, joista ehkä joskus vähän parempaa kuvaa. Olen pitkään haaveillut luumun värisistä verhoista ja niitä olenkin metsästänyt kissojen ja koirien kanssa. Mikään ei ole kuitenkaan iskenyt. Sunnuntaina paistanut aurinko sekoitti minun pään totaalisesti ja Kodin Anttilassa turkoosi kangas olikin paljon houkuttelevampaa kuin se luumu. Ilmeisesti kevät tulossa ja se lila oli jotenkin niin syksyinen väri. Verhot sopii loistavasti muuten rauhallisen väriseen olohuoneeseen. Ostin samaista verhokangasta muutaman ylimääräisen metrin ja tein kahteen sohvatyynyyn huput. Piristävät mukavasti vaaleaa sohvaa.

Kaukosäätimen pidikkeen jäljeen kangasta jäi vielä reilusti ja tein samaisesta kankaasta toisen tällaisen pussukan. Ohjehan löytyy Hipun blogista. Tämä tulee salikassiin ja siinä aion kuljettaa tästä lähin salilla tarvittavaa pikkusälää, kuten suihkusaippuaa jne. Sisällä tummemman ruskeaa pallollista puuvillakangasta. Kuvaa siitä ei nyt tainnut tulla otetuksi.