Kevät tulee kohisten. Aamuisin jo vähän ennen seitsemää, töihin lähtiessäni aurinko nousee, linnut laulaa ja minut on vallannut mitä levottomin olotila. Mikään ei kiinnosta, ahdistaa tekemättömyys. Käsityörintamalla epäonnistuminen on leimannut viimeisimpiä projekteja. 

Kummitytölle valmistunut paljettipipo Novitan kiteestä vai chrystalista oli täysi katastrofi. Silmukkamäärät tuulesta tempaistuja ja varsinkin resori vaikutti valtavalta. Olin jo suunnitellut pujottavani kuminauhan resoriin, jotta pipo pysyisi päässä. Mielikuvissa oli sellainen vähän myssymäinen tyttömäinen pipo, jossa on söpö tupsu. Yritys hyvä, toteutus jotain ihan muuta. Pipo on auttamattomasti liian pieni. Nykimällä ja puolittaisella väkivallalla pipon saa revittyä riittävän syvälle päähän ja yhtä nopeasti pipo on plumpsahtanut pois.

Villapallon ohjeella yritin tehdä nukelle villasukkahousut. Tästä käy jo varmasti ilmi tämänkin projektin lopputulos. Sukkahousut eivät menneet vyötäröstä edes baby bornin jalkoihin. Onnettomasta tekeleestä ei ole edes kuvia. Aina ei kai voi onnistua.

Langat ja puikot ovat saaneet olla aika rauhassa. Näitä lankoja ja puikkoja on vain siirrelty paikasta toiseen. Sukan tekele on purettu jo kolme vai neljä kertaa. Sukka-aika tuntuu olevan onnettomasti ohitse. Lapasiakaan ei tee mieli kutoa. Unelmissa olisi sellainen mekkomallinen tunikamainen paita itselle. Ehkä jossain herkullisen värisessä alpakassa. Mutta uskallanko näiden epäonnistumisien riivaamana lähteä siihen projektiin? Ja onko alpakka viisas valinta? Onko se liian kuuma? Löytyisiköhän joku korvaava lanka? Ehkä mietin sitä vielä. Nyt tarvittaisiin jotain aivotonta perusneuletta purkamaan tätä neuleahdistusta, mutta mikä se olisi?

Onneksi entiset työkaverit tulivat piristämään tätä viikonloppua. Eilen vietettiin naisporukalla rentoa juusto&viini -iltaa. Ystävät yllättivät tuomalla ihanan lahjan. Puusaavi löytää paikkansa kesän korvalla parvekkeelta ja sinne pääsee salaatit kasvamaan. Siemeniäkin lahjasta löytyi.

Onneksi epäonnistumiset ovat jääneet käsityöasioihin. Keittiössä toimintakyky on edelleen tallella. Eilen leivoin leipätikkuja eli grissinejä. Resepti löytyy täältä . Minä tosin jätin cheddarjuuston pois taikinasta. Grissinien lisäksi tein Hellapoliisin ohjeella patonkeja. Ja Kinuskikissan blogista löytyvän baileys-kakun. Näistä en valitettavasti ehtinyt kuvia ottamaan. Hyviä kuitenkin olivat!