Viimeinen puoli vuotta on mennyt töitä tehdessä ja gradua viimeistellessä töiden ohessa. Lopulta uurastus palkittiin ja sain viime viikolla tiedon, että gradu on hyväksytty. Nyt on sitten aika tuulettaa ja voi nauttia kesästä täysin siemauksia. Töihin vein jo kakkua juhlan kunniaksi. Sukulaisten ja ystävien kanssa valmistumista juhlitaa vähän myöhemmin. Mutta tässä teille vielä virtuaalikakkua kaikille, toivottavasti maistuu!!;) Kakku Kinuskikissan ihana Baileyskakku suklaakiilteellä.

Kesäkin on maistunut nyt jotenkin paljon paremmalta, kun ei ole enää tarvinnut miettiä tuleeko jotain ylimääräisiä kommervenkkeja valmistumisen tielle. Ilmakin on ollut mitä mahtavin. Vanhempien luona ollessani piti käydä maistelemassa muutamia kesäherkkuja.

Kylläpäs metsämansikat ja mustikat olivatkin hyviä, varsinkin heinästä syötyinä!! Huomenna luvassa jotain valmistunuttakin PITKÄSTÄ aikaa. Blogi tuntuu käyneen koko kevään vähän hitaalla, mutta ei ole energia riittänyt muuton, töiden ja gradun lisäksi oikein muuhun. Ehkä tästä pikku hiljaa alkaa puikotkin taas käydä vinhempaa tahtia. Kohta pitää valmistua jo alkusyksyyn ja pian tulevaan uuteen tulokkaaseen. Tädin täytyy olla valmis kietomaan uusi vauva kaikkeen pehmeään ja ihanaan.