Meillä syötiin broilerin lisukkeena ihanaa mozzarella salaattia. Välillä ehdin kotimatkalla napata torilta salaattia ja kyllä maku on hieman eri kuin markettien vetisissä salaateissa. Miksi pitää tulla taas talvi, kun kaikki vihannekset muuttuvat mauttomiksi. Mutta nautitaan vielä niin kauan kuin on mahdollista! 

On täällä jotain valmistunutta käsityörintamallakin. Kasvivärjätyistä langoista on mummulle valmistunut ensimmäisen tekemäni Eevat. Eli Eeva Haaviston kirjasta Sata kansanomaista kuviokudin mallia, valmistuivat lapaset nro7.

En ole pitkään aikaa tehnyt mitään kuvioneuletta, joten oli hyvä aloittaa jostain vähän yksinkertaisemmasta. Olipa tämä taas pitkästä aikaa hankalaa. Käsialaa ei ainakaan voi millään kehua tasaiseksi. Onneksi varovainen venyttely ja vanuttelu hieman tasoitti jälkeä. Kasvivärjätyt langatkin ovat jotenkin niin saman sävyisiä ettei kuviot kunnolla erotu, varsinkaan valokuvassa. Luonnossa onneksi hieman paremmin. Toivottavasti mummu tykkää. (pienellä säädöllä saatiin kuviotkin näkymään hieman paremmin, värit eivät kylläkään vastaa todellisuutta)