Tänään on lunta pyryttänyt koko päivän ja minun puolesta saisi vähitellen jo riittää. Kotiin oli pakko saada jo jotain merkkiä kevään tulosta. Kävin Ikeasta ostamassa elämäni ensimmäisen perhosorkidean.

En tiedä miten tämän kanssa käy. Mahtaako kuolla alta aikayksikön tai saanko tätä uudestaan enää koskaan kukkimaan, mutta yritetään. Kauniita nämä ovat katsella, ainakin silloin kun kukkivat.

Samalla ostosreissulla haettiin Plantagenista taimimultaa ja muutamia siemeniä. Tämän kevään ensimmäiset kylvöt on tehty. Ensimmäisinä purkkeihin pääsivät yrtit: basilika, oregano ja ruohosipuli. Lisäksi laitoin jo yhden purkin rucolaa kasvamaan. Saan tässä jo kevättä odotellessa toivottavasti vähän maistella kesän makuja. Lisäksi ukko sai viime keväiseen tapaan valita haluamansa chilin siemenet kaupasta (tällä kertaa en vaikuttanut mitenkään päätöksiin). Laitoin puolet chilin siemenistä itämään. Saa katsoa itääkö yksikään. Loput jätin säästöön, jotta äiti pystyy minut pelastamaan ja idättää loput siemenet. =) Peukut pystyyn!! Nyt vaan malttamattomana odotan, mistä purkista alkaa ensimmäisenä vihreää pilkistämään..