Kyllä taas runosuoni kukkii, kun pitää näitä otsikoita keksiä. Eipä uskoisi, että ollaan jo huhtikuussa, kun katsoo ikkunasta tuota lumisadetta. Aamulla sentään kävimme vielä lenkillä leppoisassa auringon paisteessa, ei uskoisi. 

Kävimme eilen äipän kanssa Turun käsityömessuilla. Oli taas vähän pettymys koko messut. Mitään ostettavaa en löytänyt ja tuli jotenkin ihan blääh fiilis koko messuista. En tosin tiedä, mitä messuilta kaipaisin, mutta jotenkin oli kauhean suppea valinta ja olisin kaipaillut ehkä enemmän jotain mistä olisin saanut inspiraatiota. En osaa ostaa lankaa vaan ostamisen ilosta, vaan langoilla täytyy olla jokin suunnitelma. Monissa kojuissa oli ne samat jutut ja esim. huopahelmet ei vaan oo mun juttu. No tulipahan käytyä. Taas voi pitää muutaman vuoden tauon ennen seuraavaa kertaa.

Ettei tule ihan kuvaton (valitus) postaus, kuvia tänään valmistuneista villasukista. Ukko tilasi itselleen villasukat ja valitsi myös langat ihan itse. Siitä tämä mielenkiintoinen väriyhdistelmä. Perussukat, lyhyellä varrella kokoa 45-46. Toimitus on hieman kestänyt, mutta nyt ne on tehty. 

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa valmistauduimme palmusunnuntaihin asiaan kuuluvalla vakavuudella ja lauantaina kaupasta tuli roppakaupalla suklaamunia. Aamulla soikin ovikello ja meillä kävi yhteensä kuusi pientä noitaa. Saatiin kauniita oksia ja pikkunoidat oli kyllä suloisia. Onneksi jäi muutama suklaamuna meillekin..=)

Vielä pieni katsaus viljelyksiin. Kaikki taimet on koulittu isompiin purkkeihin. Chilit ja basilikat rehottaa, mutta oreganot kasvavat vähän nihkeämmin. Pitäisi kai pistää uudet siemenet itämään. Tilaus salaattilaatikostakin on tehty.