Miehekkeen siskon perheeseen syntyi toukokuun lopussa pieni tyttö. Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna vietettiin neidin ristiäisiä. Yhtenä toiveena ristiäislahjaksi oli muistolaatikko. Googlettelimme netistä erilaisia vaihtoehtoja, mutta ei oikein löytynyt sellaista itseä miellyttävää, joten siitä se ajatus taas kerran lähti.


Puinen laatikko löytyi Kodin Ykkösestä ja on alunperin tarkoitettu teepussilaatikoksi. Revin kannesta säkkikankaan pois ja hioin laatikon kauttaaltaan kevyesti. Mies repi kehikon pois ja laatikon sisäpohja hiottiin vielä. Maalasin valkoisella askartelumaalilla laatikon kertaalleen.
Pohjamaalin jälkeen maalasin laatikon muutamaan otteeseen vaaleanpunaisella askartelumaalilla. Sisäpuolen vuorasin tapetilla. Kanteen liimasin kahta eri kuviopaperia. Tiimarista löysin puisia kuvioita, joita myös suunnittelin koristeeksi kanteen. 


Kanteen halusin myös neidin nimen, jota jo etukäteen koitin udella, mutta nimi varmistui lopullisesti vasta ristiäisiä edeltävänä iltana, joten puukuviot olivat aluksi kiinni sinitarralla. Ristiäisten jälkeen oli sitten helppoa lisätä nimi kanteen ja laittaa puukuviot omille paikoilleen.
Tässä lopputulos. Ilmeisesti laatikko oli ollut mieleinen. SIsälle teetimme vielä valokuvia sisarrusten ensimmäisestä kohtaamisesta kotiutumispäivältä.