Elokuun alussa Turkuun avattiin uusi Lankamaailman myymälä. Viime viikolla kävimme äipän kanssa tutustumassa ja voi apua sitä lankojen määrää. Kovin suuria hairahduksia ei onneksi tullut tehtyä, kun mitään projektia ei ole ajatuksissa ja tietää ettei tänä syksynä kauheasti sitä kutomisaikaa ole luvassa. Jotakin mukaan kuitenkin lähti.


Suunnitelmissa olisi virkata keittiöön lopultakin se matto ja se olisi tarkoitus valmistua tuosta harmaasta trikookuteesta. Lilasta taas olisi tarkoitus tehdä säilytyskori vessaan. Nämä oli ne etukäteen suunnitellut ostokset. Löytöhyllystä löytyi vauvalankaa, jota oli pakko ostaa muutama kerä ensi kevättä odottamaan. Tämä on kanssa uusi tuttavuus ja todellisuudessa väri sellainen ihana sitruunaperhosen keltainen..=) Tästä luvassa jotain kevät neuletta kokoa pieni.
 
Kaupanpäälliseksi saimme kummatkin äipän kanssa valita kaksi kerää lankaa ja kummasti taas mentiin sinne vauvalangan puolelle ja äippä antoi lankansa minulle. Eli näistä sitten varmaan jotain asustetta tai vastaavaa syntyy..joskus..
 

Loppuun vielä kuvia puutarhasta taas kerran. Lopultakin hajuherneet ovat alkaneet kukkia ja tomaatit alkavat pikkuhiljaa kypsyä. Myös chilit alkavat olemaan melko mukavan kokoisia.