Täällä vietellään kesäloman viimeistä viikkoa. Muutama hassu päivä enää jäljellä ihanaa lomaa. Viime viikolla oli blogin suhteen hiljaisempaa mökkireissun takia. Mökillä ehti käydä mustikassakin. Ja taas kerran tyhmä kyykäärme säikytteli viatonta marjastajaa. Onneksi havahduin epämäääräiseen sihistelyyn ja katsoin vähän tarkemmin jalkoihin. VIHAAN kyykäärmeitä!!

No kotiutumisen jälkeen leivoin mustikoista piirakkaa. Pakkaseen sujahti vierasvaraksi mustikka-kermaviilipiirakka, mutta syötäväksi jäi tämä Kinuskikissan vaniljamustikkapiirakka. Jätin pohjasta kardemumman pois, koska kuulosti vähän turhan eksoottiselta minun makuun. Mustikoita olisi saanut olla enemmän, mutta oli tämä hyvää.
 

Leipomisen jälkeen herkuttelin kanasaalatilla. Perussalaatin lisäksi raakaa kukkakaalia, sipulia ja rucolaa. Lisäksi vielä päälle valkosipulilla maustettuja täysjyväkrutonkeja. NAM!! 
 

 
Ainiin.. Viime viikolla (vai oliko se jo edellisviikolla) ahkeroin sen verran, että palautin kuvat tämän vuoden teksteihin. Toivottavasti ne nyt kaikille näkyvät. En tiedä jaksanko loppuihin teksteihin kuvia ruveta palauttelemaan. Jos into iskee niin saatan senkin vielä tehdä. Mutta näyttää siltä, että blogi jää toistaiseksi paikoilleen ja päivittelen sitä omaan rauhalliseen tahtiin.