Heräsin sunnuntaiaamuna tosiaan jo ennen seitsemää ja siinä odotellessa, että tuo taloudun toinen osapuoli sai itsensä kammettua sängystä ylös n. kymmenen maissa, ehdin aloittaa ja saada melkein valmiiksi seuraavan virkatun korin. Tällä kertaa lilan värisestä trikookuteesta.


Olen jotenkin tykästynyt muodoltaan enemmän näihin neliönmallisiin koreihin. Nyt jopa minulla on linkki tallella, mistä ohjeen nappasin. Eli täältä. Virkkuukoukkuna nro 8. 
 

Tämäkin kude oli tosiaan ostettu Lankamaailmasta, samoin kuin se edellisen postauksen harmaa trikookude. Ja kyllä taas meinasi vähän hermo mennä, kun kude oli niin epätasapaksua. Toisessa kohdassa kuteella oli leveyttä varmaan lähemmäs 7-8 cm ja seuraavaksi 1,5-2 cm. Isot kasat menivät suoraan roskiin. Itse korista tuli kyllä ihan tukeva, mutta vähän seinämien korkeudet vaihtelevat, mikä pistää harmittamaan. Tässä vähän todistusaineistoa. Vaikka tykkäsin Lankamaailman laajasta värivalikoimasta, taitaa nämä jäädä viimeisiksi trikookuteiksi mitä sieltä ostan.
 

Kun se mies saatiin lopulta hereille, kävi äippä ja iskä nopeasti tuomassa mehua ja luumuja..NAM! Olivat menossa tuohon meidän kylälle omakotitaloyhdistyksen järjestämille markkinoille ja mekin innostuimme vähän ajan päästä lähteä kävelylle ja kurkkaamaan markkinahumua. Kovin vähän sitä on tähän omaan uuteen kotiseutuun tullut tutustuttua. Aika paljon oli porukkaa liikkeellä ja myynnissä olisi ollut erilaisia käsitöitä ja leipomuksia. Meidän mukaan ei tarttunut kuin muutama chilikastike. Lettukojunkin jono oli niin pitkä, että letut jäivät syömättä.=) Sellainen sunnuntai meillä.