Muutama vuosi sitten tein kummitytöllemme norsumobile eräästä askartelukirjasta. Tuolloin jo päätin, että jos joskus saan omia lapsia, teen heille samanlaisen mobilen. Ensimmäisen mobilen kanssa oli ongelmia löytää koristeita Turusta ja tuolloin reissattiin Jyväskylä-Tampere-Turku-akselilla ja koristeet löytyivät Tampereelta. Viime syksynä olin koulutuksessa Tampereella ja tuolloin kävin ostamassa tarvikkeet tähän mobileen, vaikka vauvasta ei ollut vielä tietoakaan.. =)


Ensimmäinen asia, mitä vauvalle tein olikin tämä kyseinen mobile. Se on viime keväästä asti odottanut laatikossa, että pääsen sitä esittelemään. Ja nyt lopultakin pääsen näyttämään tätä ihanuutta. Nämä sirkusnorsut ovat vaan niin suloisia. Norsujen huopa on tosiaan Tiimarista. Helmet ja metallirengas Sinooperista ja norsujen paljetit sekä ommeltavat kukkaset Tampereen Nappipaikkaista (tai vastaavan nimisestä paikasta). Kulkuset ovat omista varastoista löytyneitä. 


Seuraava ongelma oli mobilen kiinnitys pinnasänkyyn, mutta tulevat isovanhemmat löysivät kierrätyskeskuksesta tuollaisen mobiletelineen halvalla, joten tuli sekin ongelma ratkaistua.