Blogissa oleva kävijälaskuri on pyörinyt viime aikoina melkoista tahtia. Kävijöitä näyttää riittäneen ja taas ollaan uudella tuhatluvulla..huh huijaa! Taitaa tällä viime aikaisella kiristyneellä päivitystahdilla olla oma osansa tähän. Mutta kiitos kaikille kävijöille, mukavaa kun olette piipahtaneet!!

Tämän syksyn 3+1 päivien aikana myös Turun Eurokankaassa oli kangastarjouksia ja innostuin ostamaan ruskeaa vähän paksumpaa puuvillakangasta ajatuksella, että teen siitä suojapäällisen minun uudelle ompelukoneelle. Ompelukone on muutaman viikon seissyt toimettomana pöydällä ja kangas odotellut pussissa, kunnes eilen innostui päällisen lopultakin ompelemaan, sen jälkeen, kun miehen farkut oli lyhennetty. Koneen mukana tuli sellainen heppoinen suojapussi, josta otin vähän mittoja. Tällainen siitä sitten syntyi. Pussi on kaksinkertainen ja vuorena tuossa on sellainen vaalea kangas, josta tein vuodesohvaan aikanaan uuden päällisen. 


Tästä tuli mukavan jämäkkä ja tuo kangas on kyllä niin minun makuun. Edelleenkään tuo ompelu ei ole minun vahvimpia puolia, mutta oli kyllä nautinto ommella, kun kertaakaan ei tarvinnut koneen kanssa mistään tapella. Kangasta jäi vielä reilusti ja pari suunnitelmaa pyörii jo mielessä, mitä siitä voisi syntyä. Mutta saa katsoa, mitä kaikkea tässä vielä ehtii tekemään. 

Minulle on tässä äitiyslomalla muodostunut tavaksi syödä aamupalaa samalla, kun katson telkkarista Lemmen viemää (ja muita aamun laatuohjelmia) ja samalla tulee surffailtua netissä ja käyn lukemassa blogeja. Tänäänkin kirjanmerkkeihin tallentui vaikka mitä ideoita, joita haluaisin päästä toteuttamaan. Saa katsoa, mitkä kaikki ehtivät toteutuslistalle, koska tämän masuasukin eräpäivä alkaa lähestymään. Kun kaveri ei ole oma-aloitteisesti halunnut yksiötään jättää, synnytys käynnistetään todennäköisesti viimeistään ensi tiistaina eli ei tässä kovin montaa päivää ole enää jäljellä. Tänäänkin meinaan vielä olla tunnollinen ja käsitöiden sijasta kirjoittelen kasvatustieteen toiseksi viimeistä tehtävää, että saisin senkin urakan valmiiksi ennen vuoden loppua.