Miehekkeen sisko pyysi kutomaan heidän nuoremmalle tytölle nasu-myssyn, jos ehdin ja on tylsää. Viime aikoina ei ole muuta ollutkaan, joten myssy tosiaan pääsi puikoille maanantaina ja tiistaina se taisi tulla valmiiksi. Eilisen päivän se oli pingotuksessa ja nyt se on täällä.


Sama ylhäältä-alasmyssy, jonka esittelin jo edellisessä postauksessa, nyt vaan kooltaan hippasen isompi. En tiedä tuliko tästä jo liiankin iso, mutta alle menee kuitenkin kypärämyssy, niin saakin olla vähän reilun kokoinen. Ja minusta tämä myssy on mitoitukseltaan hieman naftia kokoa. Omista laatikoista löytyi sattumalta vaaleanpunaista ja valkoista woolia, joten pystyin väritoivomukseenkin vastaamaan. =)
 

Nyt on puikot olleet pari päivää aivan tyhjillään ja olen hullun lailla kirjoittanut keskeneräisiä kasvatustieteen tehtäviä pois alta. Aloitin alkuvuodesta avoimessa yliopistossa kasvatustieteen abron suorittamista ja jotenkin tuossa keväällä oli niin huono olo ja väsyksissä ettei tehtävien tekeminen kiinnostanut, sitten tuli kesä ja alkusyksystä töissä oleminen vei kyllä kaikki mehut. Kaksi tehtävää valmistui näiden kahden päivän aikana ja kaksi pitäisi tehdä vielä ennen vuoden vaihdetta. Jospa ainakin ehtisi toista vielä aloittamaan ennen kuin pikku kaveri päättää syntyä. Mutta nyt pinnasängyn suojuksen pariin ja naruja ompelemaan.