Näillä sukilla ei varmasti kisata vuoden kaunein villasukkakisassa, ja taisi olla viimeinen kerta kun teen ainakaan aikuisen jalkaan tarkoitettuun sukkaan tuollaisen suoran varren. Lörpöttää ja kiemurtaa kummallisesti. No värit ovat kuitenkin ihanat, ainakin omasta mielestäni ja mikä parasta kaikki omasta lankalaatikosta kaivettuja kerän loppuja. 


Vaikka ne noin tasossa lörpöttävätkin, istuvuus jalassa on yllättävän hyvä. Sukat menossa isille myöhästyneenä synttärilahjana. Eivätköhän ne kotisukiksi jalkaan kelpaa. Nuo tummemmat siniset taitavat olla nallelankaa ja vaalein sininen woolia. 

Yleensä kudon nallea tai woolia nro 3:n puikoilla, mutta nämä on tehty 3,5 mm puikoilla. Yllättävän paljon sillä on vaikutusta käsialaan. Noudatan villasukkia tehdessäni Novitan kokotaulukoita ja niissä koon 42 sukkaan ohjataan luomaan 60 silmukkaa. 3mm puikoilla tuppaa tulemaan naftia sukkaa, mutta näissä oli kantapään jälkeen pakko kaventaa yksi silmukka joka puikoilta pois, kun tuntuivat niin valtavan isoilta. Minun käsialalle ilmeisesti sopisi parhaiten välikoon puikot. Ehkä täytyy joku päivä vielä oikein hifistellä ja käydä ostamassa 3.25mm sukkapuikot. Ehkä ei sitten, joka kerta tarvitsisi jännittää ovatko sukat sopivat vai ei..=)