Hip hei, nasu myssy oli kuitenkin nafti pikkuneidille. Joten uusi yritys. Tällä kertaa mallin vaihto Baby Sweet cap:iin. Tein pienimmän koon, eli 6 kk mukaan myssyn ja jos nyt on pieni niin en ala. Taitaa enemmänkin olla niin valtava, että pikkuinen pää hukkuu myssyyn.


Lankoina on edelleen samat vaaleanpunainen wool ja valkoinen nalle/wool, josta tein edellisenkin nasumyssyn. Jotain piristettä halusin laittaa, joten virkkasin pienen kukkasen jäljelle jääneestä vaaleanpunaisesta langasta. Ohje kukkaseen löytyy täältä. Kukkasen keskelle ompelin vielä helmen, niin on pikkuisen myssyssä vähän blingblingiä. Kuvauksen jälkeen vielä kastelin myssyn ja laitoin nuppineuloilla venytykseen, jotta pahimmat kuprut tasoittuisivat ja pipo lähti tänään postikustin matkaan. Katsotaan mikä on tuomio tämän pipon kanssa.


Olisko teillä jollakulla vinkkejä hyväksi todetusta vauvan myssystä tai piposta? Itse olen tehnyt lähinnä myssyjä sillä Novitan peruskypärämyssyn ohjeella ja näillä kahdella (ylhäältä-alasmyssy ja sweet baby cap) ohjeella ja aina tuntuu tuon oikean koon löytäminen ja istuvuus olevan ongelmallista. Eli vinkkejä kaivataan!!=)