Mulla on uusi leikkikaveri, sen nimi on Sinkeri. Meni hermot totaalisesti Evan kanssa, kun yksinkertainen suoraommelkin alkoi tuottaa ongelmia ja siksakista jäi muutama saksaus aina väliin. 


Olen jo jonkin aikaa haaveillut omasta ompelukoneesta ja nyt päätin sellaisen 3+1 päiviltä lunastaa. Kone on tosiaan Singerin ihan perusmalli, ilman mitään ihmeellisyyksiä - juuri niin kuin halusinkin. Hintaa koneelle jäi alennusten jälkeen huimat 67 euroa. Nyt joku siellä ruudun toisella puolella kauhistelee, miten olen voinut ostaa koneen tuolla hinnalla, pakko olla ihan kökkö. Mutta jos käyttö on lähinnä verhojen ompelua ja jotain hajanaista silloin tällöin, niin uskon tällaisen peruskoneen olevan minulle ihan riittävä.


Ensimmäiset treffit ainakin sujuivat erittäin sopuisissa merkeissä. Ja ai että tuli siistiä jälkeä. Ihan luksusta sen aikaisemman temppuilun jälkeen. Nyt haluan opetella käyttämään kaikkia koneen ominaisuuksia, ehkä tässä vielä herää jokin ompeluinnostuskin..=)


Meidän ensimmäiseksi yhteiseksi työksi valikoitui niinkin haastavaa, kuin vauvan pussilakanan ompelu. Hyvin siitä selvittiin, joskin alkaa tämä vatsa olemaan jokseenkin tiellä, kun lattialla koittaa asetella kankaita. Kangas Eurokankaasta ja mitat otettu äitiyspakkauksen täkistä.