IMG_1078-normal.jpgSilloin joskus raskausaikana haaveilin opettelevani tekemään koruja äitiysloman aikana. Olen pitkään haaveillut hopeatyökurssista, mutta sen verran älysin, että tuskin vauvan kanssa on sellaiseen aikaa. No äitiysloma ehti loppua ja tässä on muutama viikko ennen kuin palaan töihin, joten kiiruuksi pisti, mutta ensimmäiset korut ovat valmiit.

Sain ystävältä kasan vanhoja Suuri Käsityölehtiä ja näissä sattui olemaan "näin teet erilaisia koruja - sarja" ja nappasin nämä lehdet erikseen. Kävin ostamassa muutamat pihdit, helmet ja muuta tilpehööriä. Yksien päiväunien aikaan kaivoin tarvikkeet esille ja siitä syntyi kuin syntyikin koru tai oikeastaan kaksi. Toinen minulle ja toinen äidille lahjaksi.

IMG_1079-normal.jpg

Koska äidin rannekoru on lahja, piti sille saada arvoisensa lahjapaketti. Sisäinen näpertäjä tietenkin päätti tehdä sen itse. Ei muuta kuin googlettamaan ja löysin tieni ihanaan blogiin, jossa oli ihania koruja ja korulaatikoita ja tietenkin linkki niihin laatikoiden ohjeeseen. Ai, mikä se ihana blogi oli - no se löytyy TÄÄLTÄ ja laatikoiden kaava täältä.

IMG_1082-normal.jpg

Joku oikeasti koruja tekevä olisi varmaan kauhuissaan aikaansaannoksestani, mutta itse olen koruihin tyytyväinen. Minusta ne ovat kauniit ja sirot, niinkuin halusinkin. Helmet on ostettu askartelu - ja lahjatavaramyymälä Inspiraatiosta samoin kuin rasian kaunis perhospahvi.

IMG_1083-normal.jpg