Olen jo useamman kerran saanut työkavereilta huomautuksen, kun blogini on ollut luvattoman kauan päivittymättä. Syyskuun alun töihinmenon jälkeen ei vain aika ole riittänyt kaikelle haluamalleni. Pikkuneiti on kuitenkin iltaisin se tärkein asia ja neiti kyllä osaa pitää puolensa äidin ajankäytön suhteen. No iltaisin tytön nukkumaanmenon jälkeen on kuitenkin kaikkea pientä valmistunut. Jospa sitä ryhdistäytyisi ja alkaisi esittelemäänkin näitä aikaansaannoksiani.

131116_peitto_010-normal.jpg

Jälleen yksi ystäväperheemme on saanut perheenlisäystä. Heille syntyi syyskuussa pieni poika. Emme ole vielä kyseistä tyyppiä nähneet livenä, mutta tuo toinen puoliskoni on lupautunut kuvaamaan heidän huomisiin ristiäisiin. Hänen mukaansa lähtee pieni paketti. Tein itse vaunupeiton virkkaamalla näitä tuttuja kuusikulmiota, mitä tässä blogissa on ennenkin nähty.

131116_peitto_008-normal.jpg

Tuttuun tapaan lankana peitossa on kasvivärjäämäni Novita Nalle-lanka ja kyllä näitä lankoja riittää aina vaan, vaikka viime kesänäkään ei tullut värjättyä ainoatakaan kerää. Näistäkin langoista suurin osa oli jonkin asteisia jämälankoja, mutta silti tällaisia ihanuuksia niistäkin vain syntyi.

131116_peitto_009-normal.jpg

En tiedä onko peitto liian tyttömäinen, kun uskalsin laittaa joukkoon myös punaista ja lilaa, mutta toivottavasti peitolle tulee käyttöä. Itse olen ainakin tästä peitosta kovin tykännyt ja on ne muillakin ollut kovassa käytössä. Tällä kertaa lisäsin peittoon vähän leveyttä, koska oma peittoni on joskus tuntunut vähän turhan kapealta. Tällä kertaa myös jätin kuusikulmioiden ympäriltä yhden samanvärisen kerroksen tekemättä.

131116_peitto_006-normal.jpg

Peiton lisäksi pakettiin meni vielä suloinen muumibody ja kortti tietenkin. Toivottavasti saajat tykkäävät lahjastansa.