Kyseistä laulua on laulettu meillä kohta vuoden verran. Syksyn muskarissa neiti on oppinut myös leikkimään laulun mukana. Mutta miten tämä liittyy mihinkään. No kohta on joulu ja tänä vuonna joulu on saanut ihan uuden merkityksen tuon vaahtosammuttimen kokoisen termiitin johdosta. Sitä haluaa tehdä jokaisesta joulusta jotenkin merkityksellisen. Pimeä syksy, yöheräämiset ja työt ovat kuitenkin vieneet vähätkin mehut minusta ja joulu on päässyt hiipimään takavasemmalta. 

IMG_0038-normal.jpg

Pikkujouluna saimme sentään laitettua ulkovalot pihakatajaan ja kynttilöitä on poltettu harvasen ilta. Itsenäisyyspäivänä sentään sain taiteltua eteisen oveen muutaman tähden ja keittiön ikkunassa roikkuu rivi toisenlaisia tähtiä, neidin ruokailuja piristämässä. Paperit tähtiin on löydetty Tiimarin aleista. Keittiössä roikkuvien tähtien kaltaisia tähtiä lähti muutama ystäväni kotia piristämään, muutama roikkuu äitini keittiön ikkunassa ja loput matkasivat mummuni kotiin. Ai miten niin hurahdin näiden taitteluun?!:)

IMG_0040-normal.jpg

Tänään Tigerista lähti muutamalla eurolla ikkunatähti ledivalojen kera. Ennen joulua meille toivottavasti kotiutuu vielä joulukuusi, joten ehkä sitä joulun tunnelmaa saadaan meillekin vielä aikaiseksi.