IMG_3595-normal.jpg

Lähipiiriin on taas syntynyt yksi poikavauva lisää. Halusimme jotenkin muistaa tuoretta perhettä. Kaivelin äitini luona kangaslaatikoita ja sieltä löytyikin kasa sopivia sinisävyisiä kankaita. Nuorten leijonien kultapeliä katsellessa leikkasin palat ja sommittelin palat keskenään. 

IMG_3596-normal.jpg

Yksien päiväunien aikana ompelin palat yhteen ja sen jälkeen saikin peitto seistä aikansa ennenkuin sain aikaiseksi ommella reunakaistaleet. Tämäkin kangas löytyi omista laatikoista. Joku saattaa muistaa tämän kankaan, tein siitä aikoinaan sohvan päällisen saamaamme vuodesohvaan.

IMG_3603-normal.jpg

Taas sai peitto seistä aikansa odottamassa, ennenkuin sain fleecekankaan ommeltua peiton toiselle puolelle. Alunperin oli tarkoitus, että tuo fleecekangas jää tuonne tuon päällisen ja takakankaan väliin. Eli tuosta etupuolelle ommellusta kankaasta oli tarkoitus tehdä myös tausta, mutta onhan tuo fleecekangas paljon mukavampi vauvan ihoa vasten. En nyt huomannut peittoa sen tarkemmin mitata, mutta veikkaisin kokoa olevan 1x1,5 m. 

Olen todella tyytyväinen tähän. Tämä on tosiaan elämäni toinen tilkkutyö ja nyt jo saumat osuivat aika mukavasti paikoilleen. Peitossa on myös mielestäni sopivasti väriä ja elämää vauvalle, mutta se ei ole kuitenkaan liian kirjava. Toivottavasti saajatkin tykkäävät ja peitto pääsee käyttöön.