Saatuamme keittiön valituksi, aloimme suunnittelemaan vessojen kalusteita. Meille on tulossa kaksi vessaa. Toinen pienempi vessa sijaitsee eteisen yhteydessä ja toimii lähinnä vierasvessana ja ajatuksena on, että siellä pystyisi pesemään hampaat, mutta parranajot ja meikkaus ym. hoituisi ns. arkivessassa, joka sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä. Kylpyhuoneen yhteydessä oleva vessa on erotettu omaksi tilaksi, vaikka ovi puuttuukin. 

wc1.jpg

(Kuvat jälleen Pinterestistä poimittuja)

Olen taas käyttänyt lukemattomia hetkiä selatessani Pinterestiä ja googlea hakeakseni ideoita vessatilojen sisustuksen suhteen. Pienemmän vessan suhteen minulla oli jo selkeä visio. Halusin pyöreän malja-altaan päätyseinälle Siparilan helmiäisharmaata sisustuspaneelia, ei peilikaappia, vaan peili altaan yläpuolelle. Päällimmäisenä ajatuksena on ollut ilmavuus ja keveys kaapiston suhteen, jotta pieni tila pysyisi viihtyisänä ja toimivana. Arkivessan suhteen olen ollut aivan hakoteillä. Minulla ei ole ollut minkäänlaista ideaa tai suunnitelmaa sen suhteen.

wc2.jpg

Tässä taas muutamia fiiliskuvia, joista välittyy mielestäni melko hyvin havittelemani fiilis. Saa katsoa, mitkä elementit lopullisessa suunnitelmassa toteutuvat. Oma mieli tuntuu muuttuvan joka toinen päivä.