Voitin Heinässä heiluvassa -blogin arvonnasta liput Turun kädentaitomessuille. Sain perinteen mukaisesti äipän seurakseni messuille ja sunnuntaina suunnattiin pojun kanssa messuille. Parina aikaisempana vuonna ollaan oltu vähän pettyneitä messujen tarjontaan ja lähdettiin taas vähän skeptisinä matkaan, mutta mutta mutta.. Oltiinkin positiivisesti yllättyneitä. Tuntui, että tänä vuonna näytteilleasettajia oli enemmän tai ainakin monipuolisemmin kuin aikaisempina vuosina. Plussaa oli myös käsityönäytökset, joissa pääsi seuraamaan erilaisten tekniikoiden käyttöä. 

Tämän vuoden hittejä selkeästi olivat mosaiikkityöt ja erityisesti näin pääsiäisen kynnyksellä mosaiikkimunat. Erilaisia paperinarukransseja oli useammassa paikassa ja tänä vuonna myös kankaita tuntui olevan paljon tarjolla. Harmittaa, kun ei tullut kuvia napsittua laisinkaan. Poju jaksoi hetken olla tyytyväisenä rattaissa, mutta uni alkoi haittaamaan ja puolet hallista kierreltiin vuorotellen pojua kanniskellessa. 

IMG_0473.jpg

Näitä ihanuuksia en pystynyt jättämään pöytiin vaan ne hyppäsivät kassiini ihan huomaamattani. Indie fabricsin osastolta tarttui mukaan tätä ihanaa keltaista Siiri keinuu-kangasta, jota olen jo aikasemminkin ihaillut. Kankaasta suunnittelin tekeväni neidille jonkun tunikan, mutta neiti oli sitä mieltä, että siitä tulisi housut. Hän kuulemma tykkäisi niistä. Täytyypi katsoa, saisiko siitä kummatkin. Ja tuo vihreä kettukangas Kukkarotarvike.fi:n osastolta ja mukaan tarttui myös kahdet kukkaron kehykset. Äiti osti Alice A:n osastolta solmupuun, täällä.

Saa katsoa, mitä näistä ihanuuksista valmistuu ja koska. Mutta ainakin meillä oli mukava aamupäivä ja näitä on ihana aina silloin tällöin hypistellä ja haaveilla.