leikkim%C3%B6kki1.jpg

Pari viikkoa sitten meidän muskari peruuntui viime tipassa sairastumisen vuoksi ja mekin vaihdettiin sitten lennosta suunnitelmia ja päivästä tulikin mummulan leikkimökin kunnostuspäivä. Aamupäivällä tyhjennettiin meidän mökkivanhus ja imuroitiin muutama sata itikkaa ja pesin seinät ja katon maalipesulla. 

Iltapäivällä aloittelin maalausta ja maalasin katon. Tarkoitus oli jatkaa urakkaa seuraavalla kerralla, mutta pappa oli taas niin aikaansaava ja seuraavalla viikolla mökki olikin jo maalattu. Aikaisemmin keväällä pappa jo rakenteli mökkiin uuden terassin ja portaan. 

leikkim%C3%B6kki2.jpg

Mökin vanhat verhot olivat jo parhaat päivänsä nähneet, joten kaiveltiin mummulan kangaslaatikoita ja löydettiin sieltä mökkiin sopiva kangas ja Suomalaisesta kirjakaupasta hain söpöä pitsiä, jonka ompelin verhon reunaan. Kangas on ostettu muutama vuosi sitten Eurokankaasta. Vappuna ripustettiin uudet verhot ikkunaan. 

Vielä pitäisi ikkunat pestä ja matto levittää lattialle. Sitten odotellaankin, että ilmat taas lämpenisi, niin päästäisiin Hippulan kanssa leikkimään mökkiin. Ollaan mummun kanssa puhuttu myös leikkikeittiön ostamisesta mökkiin, mutta katsotaan, mitä keksitään. Vähän jo omakin leikkimökkikuume nostelee päätään. Ensi kesänä sitten.. :)