IMG_7850.jpg

Tänään koristelin taas pari juustokakkua, jotka lähtivät ystäväni kavereilleen järjetämiin 30-vuotispirskeisiin. Pitkän pohdinnan jälkeen työn valikoitui tämä ihana valkosuklaakakku, johon lime tuo hauskaa twistiä. Päälle paljon mansikoita ja pensasmustikoita. 

IMG_7851.jpg

Tämän kakun ohje on jo täällä blogissa vilahtanut pari vuotta sitten, mutta tässä vielä linkki Valion ohjeeseen uudemman kerran. Itse olen vähän muokkaillut ohjetta lisäämällä täytteen joukkoon limen raastetun kuoren ja olen korvannut valkuaiset vispikermalla. Nam!

IMG_7853.jpg

Toiseksi kakuksi valikoitui Kinuskikissan höyhenen kevyt sitruunakakku, joka tosin ei nyt ollut niin kovin kevyt. 

IMG_7860.jpg

Monta kertaa katson blogien kakkukuvia kateellisena nimenomaan tuon koristelun takia, mutta tällä kertaa olen tähän kakkuun enemmän kuin tyytyväinen. Tästä tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Olen loppupäivän hykerrellyt tyytyväisenä. Kyllä ihminen hölmöistä asioista tulee onnelliseksi!

IMG_7856.jpg

Toivottavasti kakut maistuvat juhlakansalle. Me ei valitettavasti tällä kertaa päästy itse maistelemaan kakkuja tai juhlimaan, mutta onneksi maanantaina on taas hyvä syy leipoa juustokakkua, kun tuo ukko täyttää vuosia. Silloin uuniin sujahtaa TAAS kerran New York Style Cheesecake.