IMG_7927.jpg

Keväällä Turun Käsityömessuilta ostamani ihana Siiri kangas halusi alkujaan neidin kesämekoksi, mutta hyvää kaavaa ja uskallusta leikata tuota ihanaa kangasta ei ole ollut. Kunnes sain ystävältäni Ottobre-lehden (1/2012) lainaan. Tämä malli jäi kummittelemaan mieleen ja lopulta uskalsin tarttua saksiin.

IMG_7930.jpg

Nuo resorikanttaukset ovat olleet minulle tosi hankalia ja googlettelin aikani ja lopulta tajusin jutun jujun ja nyt kanttaukset onnistuivat liki täydellisesti. Siistit ja napakat, eivätkä kanttaukset lörpötä mihinkään suuntaan. Tykkään tuosta venekaula-aukosta ja olipa helppo tehdä.

IMG_7932.jpg

Tunika on tehty koossa 104 cm ja  on meidän hoikalle neidille melko väljä, mutta ei se tunnu menossa haittaavan ja taskut olivat aarteita rakastavalle neidille ihan ykkösjuttu. Taidan seuraavasta versiosta jättää sivusaumavarat kokonaan pois. Ystävän vinkillä, kaksoisneulakin teki unelman siistiä jälkeä ja en voi olla kuin tyytyväinen tähän mekkoon. Seuraavaan on jo kangas odottamassa. Vielä pitäisi löytyä aikaa leikata palat valmiiksi. Ja tätä ihanaa Siiri-kangasta on iso pala vielä odottamassa. Mitäköhän tästä vielä keksisi?

IMG_7936.jpg