WP_20150530_005.jpg

Pahoittelen heti alkuunsa huonolaatuisia kuvia, nämä on kiireessä napattu kännykän kameralla. Viime viikko oli yhtä hullumyllyä. Olin saanut lauantaiksi kakkutilauksen - neljä täytekakkua ja kaksi gluteenitonta kääretorttua. Tämän kaiken lisäksi arki pyöri kiireisenä ja viikkoon mahtui monen näköistä tapahtumaa. Kaikesta häslingistä huolimatta sain kaikki kakut tehtyä ja varsinkin nämä täytekakut ovat mielestäni melkoisen upeita. 

Kakuissahan on vaalea kakkupohja ja täytteenä mansikkasurvosta ja rahkainen mansikkaraparperitäyte. Kuorrutteena vispikermaa ja tuoreita mansikoita. Ohjeet edellisessä postauksessa.

WP_20150530_008.jpg

Gluteenittomaksi tarjoiluksi tein Elinan unelmatortun, jossa pohjana on perunajauhoista tehty kääretorttupohja ja täytteenä ja kuorrutteena ranskanpastillimurskeella maustettu vispikerma. Yksinkertaista, mutto törkeän hyvää.

Kovasti jännitti, oliko tilaaja tyytyväinen kakkuihin, mutta tänään hän soitteli kiittääkseen kakuista. Kakut olivat saaneet paljon kehuja ja tyytyväiseltä asiakas kuulosti. Kaikki stressi ja aherrus kannatti!