Veljentyttöni vietti synttäreitään syyskuun puolessa välissä, mutta juhlia juhlittiin vasta eilen. Päätin jossain mielenhäiriössäni tehdä lahjan itse ja perjantaiyö venyi yhteen asti lahjaa viimeistellessä. Onneksi jaksoin silloin säätää lahjan loppuun, koska lauantaina olin aivan kuitti pitkän raksapäivän jälkeen.

IMG_9628_2.jpg

Ompelin neidille Ottobren Flycatcher tunikan koossa 116 cm. Muokkasin alkuperäistä kaavaa sen verran, että ompelin mekkoon pitkät hihat. Tykkään mallista ihan älyttömästi ja olenkin Hippulalle jo samalla kaavalla mekon, mutta en ole sitä vielä ehtinyt kuvaamaan.

IMG_9630.jpg

Keltainen Siiri&Myyry on viime kevään käsityömessulöytö ja mustavalkoinen pallotrikoo on ostettu Raisiossa sijaitsevasta ihanasta Kankaamo-kangaskaupasta. 

IMG_9633.jpg

IMG_9637.jpg

Lisäksi virkkasin Prinsessajuttuja-blogin ohjeella viirinauhan tytön huoneeseen. Mielestäni tämä on aika ihana ja aion samanlaiset virkata meidänkin muksujen huoneita koristamaan. 

IMG_9642.jpg

Jämälangan hyödynsin vielä suloiseen rusettipompulaan - tytöillä ei voi olla koskaan liikaa pompuloita.. :) Ohje tähän löytyy Life with Mari-blogista.

IMG_9644.jpg

Tällainen paketti, mitäs tykkäsitte? Neljävuotias ei ehkä tällaista "pehmeää" pakettia niin osaa arvostaa, mutta toivottavasti lahjukset pääsevät käyttöön.