Huoh.. Näiden 3-v bileiden ikuistamisessa kävi taas se perinteinen, että minulla oli vähän kiirusta keittiössä ja en ehtinyt itse kameran kanssa ikuistamaan tarjottavia tai ottamaan edes kuvaa kakusta. Ja miehellä on vähän erilainen näkemys juhlien ikuistamisesta, joten kuvat on aika kökköjä ja pari kuvaa koitin juhlien lopputiimellyksessä vielä napata. Mutta lupasin kuvia ja huonoja kuvia saatte.

IMG_9833.jpg

Meidän kolmivuotiaalla on menossa kauhea prinsessavillitys, joten juhlia vietettiin prinsessateemalla. Katossa leijaili ilmapalloja, jotka tilasin Juhlahumua verkkokaupasta. Meillä kävi vain tosi huono tuuri ilmapallojen kanssa ja luvattoman moni poksahti rikki täyttövaiheessa, joten ilmapalloja oli aika paljon vähemmän, mitä alunperin piti olla. Näiden lisäksi tytön huoneessa oli muutama pompom ja olohuoneen ikkunoissa oli muista askarteluista ylijääneitä paperipyörylöitä, jotka surautin ompelukoneella nauhaksi.

IMG_9822.jpg

Suolaisena tarjottavana meillä oli pitsaa, jossa täytteenä oli ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa, kirsikkatomaatteja sekä pestoa. Sekä tulisia kanakolmioleipiä.

hildan%20kakku.jpg

Kokeilin tehdä ensimmäistä kertaa kerroskakkua ja kakku onnistui hyvin, kunhan pohjakatastrofit selätettiin. Alempi kerros on halkaisijaltaan 24 cm ja ylempi 18 cm. Kummassakin on vaalea kakkupohja ja välissä oli mustikkavalkosuklaamousse ja mansikkamousse. Ja kakkujen päällä pastavärillä vaaleanpunaiseksi värjätty sokerimassa. Pinta on tarkoituksella vähän marmoroidun näköinen. Neiti sai itse päättää, mitä kakun päälle laitettiin, ja neiti halusi prinsessa Ruususen tanssimaan. Tulostin netistä prinsessan kuvan ja liimasin kuvan taakse pahvin tukevoittamaan kuvaa. Lisäksi näpersin paperipilleistä ja värillisistä papereista viirinauhan kakun päälle.

IMG_9821.jpg

Muina makeina tarjottavina meillä oli porkkanakakkua, suklaakuorrutteisia cup cakeja, rocky roadeja, appelsiinisuklaapalloja sekä nutellapalloja. Lisäksi askartelin lapsille pienet pop corn kipot, koska neidin uusin herkku on pop cornit. 

IMG_9840.jpg

Menoa ja vilskettä riitti. Paketeista kuoriutui prinsessalle prinsessatavaraa ja mekkokin taisi juhlien tiimellyksessä vaihtua ainakin kolmeen kertaan. Päivänsankari oli juhlistaan ikionnellinen ja arvata saattaa, että uni maistui kyllä yöllä.

IMG_9841.jpg