IMG_9912.jpg

Nyt kun joulusta on selvitty, on aika purkaa vähän näitä arkistoihin hautautuneita kuvia valmistuneista töistä. Tässä yksi suosikkini. Ihastuin tähän Maija-kankaaseen jo jokin aika sitten ja onnistuin Kangashamstereista nappaamaan tätä palan itselleni. Alkuperäinen suunnitelmani oli tehdä tästä huppari neidille, mutta meillä käytetään todella vähän huppareita. Neiti tykkää pääasiassa mekoista ja tunikoista ja leggareista niiden kanssa, ja mikäs siinä - mukavaa ja rentoa päällä. 

IMG_9913.jpg

Lainassa olleesta Ottobreestä (4/2014)bongasin China Girl-mekon tai tunikan ohjeen ja hetken asiaa mielessä hauduteltuani uskalsin leikata tuon ihananihanan kankaan palasiksi. Ompelin tuolle kolmevuotiaalle 110 cm kaavan mukaan mekon ja aikas reilu tuli. Pituuskin vielä menettelee, mutta tuota väljyyttä on aika lailla, mutta onpahan sitä kuuluisaa kasvunvaraa. Ja pääasia, että neiti suorastaan rakastaa tuota mekkoa.

IMG_9917_2.jpg

Ja arvatkaapa onko helppoa saada yhtään järkevää kuvaa tuosta elohopeasta. Tärähtäneitä kuvia on ehkä sata kamerassa. Kangasta jopa jäi jäljelle ja sen myin ystävälleni jatko-ompeluita varten. Aikas kätevää vai mitä? Ja mitä opin tästä projektista? Googleta aina ensin muiden kokemuksia OB:n kaavoista. Ehkä olisin tehnyt sillä pienemmän koon kaavalla lisäten vaan sopivasti pituutta helmaan ja hihansuihin ja hei, lue niitä ohjeita ettei aina tarvitsisi purkaa ja säätää!!

IMG_9923.jpg