IMG_0587.jpg

Ystäväni tytär täytti viime viikolla kaksi vuotta ja halusin jotain pientä neidille antaa lahjaksi. Kävin viime viikolla kaivelemassa Eurokankaan palalaaria ja mukaan tarttui muutamia löytöjä. Tämä ihana vadelmanpunainen pallokankas on mukavan ohutta ja unelman pehmeää trikookangasta. Kankaasta on suunnitteilla omalle tytölle kesämekkoa, mutta kangasta oli sen verran reilu pala, että ompelin pienemmälle neidille oman tunikan. 

IMG_0588.jpg

Mallina tässä on Ottobren Mail Express, johon muokkasin pidemmät hihat. Tunika on leveytensä puolesta kokoa 92 cm ja pituus 98 cm. Pääntiessä kanttaukset on tehty luonnovalkoisella resorilla. Olen aikas tyytyväinen lopputulokseen. Toivottavasti lahjansaaja ja ystävänikin pitävät mekosta.

IMG_0591_2.jpg

Viikonlopun ompelusaldona on myös Hippulalle uudet legginssit. Neiti on muutamassa kuukaudessa venähtänyt pituutta vaikka kuinka ja vaatekaappi kaipailee täydennystä. Eurokankaan palalaarista lähti mukaan myös tämä trikookangas, jossa on hopeisia palloja. Kokeilussa oli uusi leggarikaava uusimmasta Ottobrestä, mutta ei tämä Ropinaa voittanut. Tosin kangaskaan ei ollut ehkä ihan ihanteellista leggareihin. Mutta kyllä näistä käyttöhousut tulee.