IMG_0632.jpg

Meillä oli neidin kanssa leikkitreffit viime lauantaina ja Hipsukan kaveri toivoi samanlaista pipoa kuin neidillä. Lupasin kaivella kangaslaatikkoa ja löytyihän sieltä kankaat pipoihin. Kumpikin pipo on tehty Noshin lippapipon kaavalla. Rusettipipo on koko S ja ruusukepipo koko M. 

IMG_0630.jpg

Isosiskon ruusukepipon kankaat on ostettu Jättirätistä. Tällä kertaa ompelin ruusukkeen ensin päälikankaaseen ja vasta sen jälkeen ompelin pipon valmiiksi. Tämän johdosta tuo päälikangas vähän rypyttää, mutta toivottavasti käytössä asettuu. Neiti oli ollut kuulemma todella tyytyväinen pipoonsa.

IMG_0629.jpg

Olen ihastunut netissä näkemiini Papun rusettinpipoihin. Olen pitkään halunnut kokeilla vastaavan pipon tekemistä. Nyt tuli tilaisuus, kun halusin tehdä pikkusiskollekin pipon. Tuo tumman harmaa trikoo on Eurokankaan palalaarista ja ihanan pehmeää ja jämäkkää, vuorena on tuota isosiskon pilkkutrikoota. Tuo rusetti on tehty myös trikoosta, mikä taisi olla virhe. Kuvien perusteella näyttää, että alkuperäisessä pipossa rusetti taitaa olla puuvillaa. Rusetista tuli todella lörppö ja ompelinkin rusettia muutamalla pistolla kiinni sieltä täältä. Aikas söpöläinen siitä kuitenkin tuli.