IMG_0646.jpg

Jokainen on varmasti maistanut joskus prinsessakakkua. Kyseinen kakku ei omalle suosikkilistalle kuulu, marsipaani ei ole oikein mun juttu. Lupauduin kuitenkin tekemään kyseistä herkkua ystäväni ystävälle. Nopean googletuksen perusteella kakku vaikutti kuitenkin aika helpolta tehdä. Vinkkejä kakun leivontaan löysin täältä.

IMG_0639.jpg

Synttärisankari oli toivonut kakun koristeeksi palmuja ja tällainen kakusta tuli. Alkuperäinen ajatus oli, että palmut olisivat seisseet kakun päällä, mutta meidän hoitajan sairastuminen aiheutti pientä hässäkkää kakun teossa ja palmun lehdet eivät ehtineet riittävästi kuivua. No toisaltaan, kun olen nyt nähnyt tämän version, niin olen tähänkin tosi tyytyväinen. Palmun varret on tehty paksun pillin ympärille. 

IMG_0648.jpg

Kakussa on vaalean kakkupohjan välissä siis survottuja pakastevadelmia ja vadelmahilloa sekä vispikermaa, johon on joukkoon sekoitettu vaniljakreemijauhetta. Kakku kostutettu vaniljamaidolla. Marsipaanin alle laitoin voikreemin eristämään kosteutta. Marsipaanilla kuorruttaminenkin sujui nappiin. Tällaista tällä kertaa!