Viime viikonloppuna järjestettiin täällä Turussa kädentaitomessut ja mentiin taas perinteisesti äitini kanssa messuille ja tällä kertaa siskonikin innostui mukaan. Viime vuosi oli jäänyt positiivisena kokemuksena mieleen, mutta täytyy sanoa, että tämän vuoden messut olivat taas vuorostaan vähän latteat. 

IMG_0782.jpg

Itse odotin eniten kangaslaarien penkomista ja Indie Fabricsin osasto ei pettänyt tänäkään vuonna ja tämä kasa lähti sieltä mukaani. Kangasvalikoima olikin tänä vuonna vielä laajempi, mitä viime vuonna. Jos budjetti olisi antanut periksi, olisin saattanut muutaman muunkin ihanuuden kotiuttaa, mutta tämä sai tällä kertaa riittää. Tuota robotti ja koirakangasta lukuunottamatta nämä ovat kaikki 50 cm korkeita palasia. Toivottavasti saan niistä lapsille vaatteita aikaiseksi. Pojulle on ollut niin vaikea löytää omaa silmää miellyttäviä kankaita, joten päätin kerrankin ostaa kun valikoimaa oli vähän enemmän. Ja äitini halusi ostaa tuon turkoosin koirakankaan, koska poju tykkää koirista ihan hurjasti.

Muuten messuilla tuntui olevan samoja vanhoja juttuja, mosaiikkimunia, erilaisia askartelu- ja korutarvikkeita yms. Mukavat pari tuntia messuilla vietettiin, mutta mutta.. Jotain jäin taas kaipaamaan!