Neiti ilmoitti hyvissä ajoin aikovansa mennä tänä vuonna virpomaan ja teimme hartaudella oksia ja virpomisesta puhuttiin monta viikkoa. No en niin miettinyt lasten pukeutumista, koska olen itse sitä koulukuntaa, että mielestä parhaat virpomisasut koostuvat vanhoista mekoista, essuista ja huiveista. Vähän paniikissa kaiveltiin perjantaiaamuna neidille mukaan hänen leivontaessua ja minun vanhaa huivia hoitoon mukaan, koska he kävivät hoitotädin kanssa jo perjantaina virpomassa.

IMG_0799.jpg

Lauantai-iltana tajusin, että tuolla pikkumiehellä ei olekaan mitään rekvisiittaa päälle laitettavaksi. Nopea googletus ja kangaslaatikon penkominen ja eikun sakset käteen. Tämä retrokangas muotoutui Pilvi valkoinen-blogin ohjeella essuksi.

IMG_0808.jpg

Meille riitti tänä vuonna muutama tuttu ja turvallinen virpomispaikka ja lapset olivat niin onnellisia päivän päätteeksi. Hippulakin sanoi vielä autossa, kun ajettiin siskoni luota kotiin, että sunnuntai oli NIIIN ihana päivä!! Nyt sitten jatkuvasti täällä kysellään, koska saa avata pääsiäismunia ja koska saa maistaa valtavan isoa pääsiäispupua. :)