IMG_1233.jpg

Meidän piha on vielä yksi kriisipesä ja niinhän sen kuuluukin olla tässä vaiheessa. Pikku hiljaa olisi tarkoitus täyttää pihaa, tehdä vähän tukimuuria, portaikkoa, autotallia, leikkimökkiä, terassia. Voi apua, lista on loputon! Kaikkea ei tänä kesänä missään nimessä pystytä tekemään, mutta jotain ainakin. Listan kärkipäässä ovat ainakin pihan täyttö ja portaikko. Muuten pihaa laitellaan pikkuhiljaa ja taloustilanteen mukaan.

20160423_092414.jpg

Lähtötilanne oli tässä. Tukimuurin keskellä oli epämääräinen tila, joka soveltui loistavasti istutusalueeksi. Olin haaveillut pihalle kivikkopuutarhasta ja tämä oli loistava siihen. Keskelle vielä jokin puu, niin suunnitelma oli valmis. Tosin kaikille muille hyvin epämääräinen. Lapioin tuota sepeliä pois tuosta ja laitoin suodatinkankaan alle ja sepeli takaisin. Sen jälkeen oli edessä melkoinen kiviurakka, kun rahtasin kiviä pitkin tonttia.

IMG_1231.jpg

Kivikon keskelle valikoitui Viherlassilasta hopeapäärynä. Muut kasvit ostin Prismasta muutama viikko sitten hyvästä alesta ja muutamia on siirretty äitini kukkamaasta. Tuohon käytävään haaveilen parista betonilaatasta tuon pitkulaisen tilalle. Sitten se alkaakin olla jo valmis. Tykkään tästä todella paljon ja valmis istutusalue on jopa parempi, kuin osasin kuvitella.

kivikkopuutarha.jpg