IMG_6347.jpg

Meidän poju sai sairaalan papereihin väliaikaisnimekseen Onni ja monet uskoivat pojusta tulevan virallisestikin Onnin, mutta toisin kävi. Kuitenkin rakastuin palavasti tähän Onni-kankaaseen ja halusin meidän "onnille" tehdä siitä jotain. Nappasin palan joustocollegea itselleni jo ajat sitten, mutta en ole raskinut suunnittelemaani vinovetskarihupparia siitä tehdä. Lopulta hupparipula iski ja oli pakko tarttua toimeen. Voi sitä sydämen tykytystä ja hikikarpaloita, kun dobermamin ohjeella muokkailin kaavoja ja leikkailin kallisarvoista kangasta. 

IMG_6364.jpg

Unenpuutteesta kärsivät ja työstressistä ylikierroksilla käyvät aivoni meinasivat nyrjähtää tätä ommellessa, mutta lopulta tuli valmista ja no - fiilikset itse asiassa olivat aika huikeat. Paljon olisi petrattavaa ja kasvuvaraa olisi saanut olla vähän enemmän, mutta tämä on ollut meidän tämän kesän luottovaate ja toista samanlaista ei ole vielä tullut vastaan. 

IMG_6369.jpg

Valmiina kyseinen huppari siis on ollut jo monta kuukautta, mutta enpä ole saanut sitä kuvattua. Kuvituskuvina toimivat muutaman viikon takaiset otokset meidän sunnuntairetkeltä Kurjenrahkan kansallispuistosta. Jalassa on äitin tekemät pökät ja siskon laatikosta napattu rusettipipo. Mutta eikös ole aika tyylikäs combo.. :)

IMG_6388.jpg

Ulkonäöllisesti tykkään tosta vinovetskarista ja tosta hupusta, mutta käytössä ehkä normihuppari kuitenkin toimisi paremmin, koska aika usein tuo rasavilli viilettää vetoketju auki takinliepeet lepattaen. <3